betongteknik ab

OM OSS

Varför välja oss?

Företaget som startades 1993 av Bo Jacobsson, har efter generationsskiftet 2014 när sönerna John och Jens tog över, vuxit sig till en stark partner där företaget nu har spetskompetens för att skapa olika golvlösningar med hjälp av golvavjämning och skumbetong. 

Företaget har några av Sveriges effektivaste pumpbilar och med egna silolager och duktiga läggare kan Betongteknik serva sina kunder på ett unikt sätt.

Använd vår kunskap i tidiga skeden. Vi vet hur uttorkning fungerar i de lösningar som vi levererar och hjälper er att välja rätt produkt och lösning för era golv.

JENS

Leveransmetoder, lager och logistik är en stor del i vårt arbete. Och där är det jag som styr och ställer. Med eget säck och silolager, bulkbil och pumpbilar som ligger i topp gällande pumpkapaciteter.

Har vi möjligheter att lösa leveranser och pumpningar till olika golvprojekt på ett enastående sätt. Här kan jag vara med och skapa bättre förutsättningar och jag har gjort en hel del ändringar som i dag byggs på de pumpbilar som levereras i Norden.

Det är inte för inte som vi levererar upp emot 27ton/timme med våra bilar. Fungerar allt detta är det inte svårt att prestera på topp och då känner jag mig tillfreds med mitt arbete.

JOHN

Tekniken och teorin bakom den färdiga golventreprenaden är det jag brinner för och det är alltid min ledstjärna när jag jobbar.

Att hitta rätt golvlösningar där frågor som uttorkning, ytstyrka, effektiv och smidig applicering och rätt höjder och toleranser är av största vikt för att kunna erbjuda kostnadseffektiva golvlösningar.

Att dessutom kunna vara med och effektivisera arbetet, lägga bra golv och få nöjda kunder är den bästa bonusen man kan få. Och då jag känner mig riktigt nöjd med mitt arbete.